Spirituele Praktijk Henny Bouma

Waarnemingen gericht op het heden, verleden en de toekomst.

Spirituele Praktijk Henny Bouma

Paranormale en spirituele met 20 jaar ervaring, begonnen met magnetiseren. Daarna kwam er bij: psychometrie, healing, heldervoelend en helderziend.

“Op 1 April 2005 heb ik de spirituele beurs Mystica opgezet.De beurs is uitgegroeid van 11 medewerkers tot gemiddeld 20 medewerkers. De sfeer is prettig en wij werken als een team.”

Medium
Dit is iemand die 1 of meerdere gaves heeft waardoor de geesten en zielen van overledenen via hem/haar met de mensen op aarde kunnen communiceren.

Paragnost
Heldervoelend, Helderhorend, Helderweten, geen waarzegger. De waarnemeningen zijn gericht op heden/verleden en de toekomst. In alle gevallen is het om de mensen te helpen. Het gaat om buitenzintuigelijke waarnemingen.

Magnetiseren
Genezende energie die uit de handen van de magnetiseur komt naar een persoon sturen met bijv: Spanning, hoofdpijn, enz.

Reincarnatie/Regressie
Dit is een therapie die je terug brengt naar een vorig leven. Dit gebeurt door middel van een lichte trance. Hiermee kun je problemen en klachten opsporen uit een vorig leven. Die je mee hebt genomen uit een vorig leven.

Meditatie
Je kunt op verschillende manieren mediteren. Dat kan een korte of een lange of korte meditatie zijn. Wandelen in de natuur kan al een meditatie voor iemand zijn. Nergens aan denken, tot jezelf komen en weer nieuwe energie krijgen. Je kunt ook in huis een speciale plek maken waar je gaat mediteren. Je kunt dieper bij jezelf naar binnen gaan of een doelgerichte meditatie, bijv: ontspanningsmeditatie – waarbij je tot rust komt en dichterbij jezelf – , kaarsmeditatie, muziekmeditatie, kaarsmeditatie, visualisatie meditatie, enz. Groepsmeditatie kan natuurlijk ook.

Contact Spirituele Praktijk Henny Bouma

Neem contact op met Henny Bouma voor meer informatie.

⇒ Telefoonnummer: 0612215790
⇒ E-mailadres: hennybouma62@gmail.com

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….