Decokay Oost

Decokay Oost is een speciaalzaak op het gebied van verf, behang, gordijnen, raamdecoratie en vloeren.

Decokay Oost

De winkels van Decokay Oost zijn ingericht om inspiratie op te laten borrelen bij de bezoekers. Op de grote verfstalen-wanden zijn alle kleuren te zien. Wie liever een behangetje op de muur plakt kan ook bij Decokay Oost terecht.

In de winkel is een grote showroom waar alle verschillende producten, van gordijnen tot jaloezieën, in verschillende kleuren, transparanties en bedieningsvormen hangen. En ook op het gebied van afwerkingen van gordijnen zijn er verschillende opties gepresenteerd: van zeilringen tot ingenieuze binnenrailroedes. Ook voor de vloer heeft Decokay Oost alle productgroepen in huis, met vele toepassingen, zodat het gemakkelijker wordt een keuze te maken.

Teveel keuze? Of teveel inspiratie?

De medewerkers helpen graag met kiezen. De winkel beschikt over een uitgebreide uitleenservice van stalen en collecties. Als je zeker wilt weten of een kleur bij de keukenkastjes of de bank past, dan kun je gewoon een voorbeeld mee naar huis nemen.

Of beter nog: een stylist die helpt met het opfrissen van het interieur. Het is niet voor iedereen makkelijk om zo’n berg ideeën te vertalen in hun eigen huis. Decokay Oost werkt daarom met eigen vakkundige stylisten die op afspraak bij u thuiskomen voor een persoonlijk style-advies. Uiteraard nemen ook onze vakkundige stoffeerders en monteurs u graag het werk uit handen.

Het familiebedrijf, dat al meer dan 70 jaar bestaat, is te vinden in Assen en Roden.

Contact Decokay Oost

Decokay Oost Assen
Borgstee 2
9403 TV Assen

⇒ Telefoon: 0592-375385
⇒ Email: oost@decokay.nl

Decokay Oost Roden
Westeresch 10
9301 ZW Roden

⇒ Telefoon: 050-5015678
⇒ Email: oost@decokay.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….