DCTR Shoe

Orthopedisch verantwoorde schoenen voor de zorg en horeca in een hip jasje.

DCTR Shoe

Werk jij in de zorg? Of in de horeca? Of heb je een ander beroep waarbij je veel moet lopen? Het gevolg van de hele dag op je voeten staan en veel lopen, is dat je last kunt krijgen van zere voeten, hakken of rug. Dagelijks krijgen jouw voeten een forse belasting, waardoor comfortabele werkschoenen een must zijn.
De orthopedisch verantwoorde schoenen van DCTR SHOE zijn in dit geval goede schoenen voor jou: niet het pantoffel gevoel, maar echte ondersteuning.

De sneakers van DCTR SHOE zijn geschikt voor alle voettypes. Heb jij last van hielspoor? Of draag jij zelf al steunzolen? Dat is geen probleem! De standaardzolen zijn te vervangen door maatwerk inlegzolen, maar ook door jouw eigen steunzolen.

Speciaal voor de zorg zijn onze schoenen in een hip wit en stylisch jasje gestoken. Voor de horeca zijn de schoenen in een zwarte variant ontwikkeld. Wil je je werkschoenen nog hipper en eigen maken? Dat kan! DCTR SHOE biedt ook een veterpakket aan, waarbij jij acht verschillende kleuren veters ontvangt.

De medische en werkschoenen zijn eenvoudig zelf te reinigen met 70% alcohol, een bacillol doekje, een natte lauwwarme doek of onze desinfectie spray.

Contact DCTR Shoe

Rudolf Diesselstraat 9
8013 NJ Zwolle

⇒ Telefoon: 085 – 760 05 94

 

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….