Zorg in je Regio

Leuk dat je meer wil weten over Zorg in je Regio! Het doel van Zorg in je Regio is om te informeren en te inspireren. Daarom schrijft de redactie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg en bieden wij een platform voor alle zorggerelateerde verhalen. Daarnaast kun je per provincie zorggerelateerde bedrijven en instellingen vinden.

Adverteren

Op Zorg in je Regio schrijven wij ‘branded content’, oftewel partnerbijdragen. Dat gaan we uitbreiden zodat onze website een nog grotere, landelijke nieuwswebsite wordt met een regionaal karakter. De kranten van Zorg in je Regio komen daarmee gedeeltelijk te vervallen.

Partnerbijdrage
Zorg in je Regio is dé nummer 1-website voor zorgnieuws. De redactie werkt dagelijks aan het up-to-date houden van nieuwsberichten en de bedrijvengids. Daardoor komen er dagelijks honderden bezoekers op de website. Wil je jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij die bezoekers? Dat kan.

Een partnerbijdrage op Zorg in je Regio is een redactioneel artikel in een commercieel jasje. Het is een artikel met nieuwswaarde of nuttige informatie voor de lezer. Doordat het leest als een redactioneel artikel, is het bereik van een partnerbijdrage net zo groot als ieder ander artikel. De impact van een partnerbijdrage is enorm, met name voor het opbouwen van naamsbekendheid of het promoten van acties.

Jij bepaalt het onderwerp van de partnerbijdrage. Dit kan van alles zijn: een (seizoens)aanbieding, een dienst van je bedrijf of de promotie van een nieuw product. De redacteurs van Zorg in je Regio schrijven de partnerbijdrage en zorgen dat het aan alle eisen voldoet, zoals duidelijke leesbaarheid en goede vindbaarheid in Google. Extra fijn: het artikel blijft altijd online staan op de website van Zorg in je Regio.

Bedrijvengids
Daarnaast hebben wij een bedrijvengids waar wij jouw (zorg)bedrijf kunnen plaatsen.  Een vermelding van jouw bedrijf in de bedrijvengids kun je zien als een uitgebreid visitekaartje met informatie over het bedrijf, inclusief een link naar de website en desgewenst aangevuld met een aantal foto’s.

Banners
Banners zijn mogelijk op onze website. Hiervoor hebben wij speciale ruimte gereserveerd. Deze plaatsingen zijn al mogelijk met een looptijd vanaf één jaar.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Contact Zorg in je Regio

Zorg in je Regio is onderdeel van CaJa full service marketing.

Zorg in je Regio / CaJa-fsm
Tolbertervaart 1b
9356 VD Tolbert

Telefoon: 0594-555013
Email: info@caja-fsm.nl

CaJa-fsm beheert ook de websites TheatersinNederlandWattedoenVandaag, Bouwen en Wonen in de Regio en Golf in de Regio

Copyright

Wij doen onze uiterste best om alleen rechtmatig verkregen beeldmateriaal en teksten te gebruiken, met bronvermelding waar nodig. Mocht je toch een afbeelding of tekst aantreffen waarvan je denkt dat wij die onrechtmatig gebruiken, neem dan contact met ons op via bovenstaande gegevens.

Zorggids Nederland

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland