Zorg in je Regio

Het doel van Zorg in je Regio is om te informeren en te inspireren. Daarom schrijft de redactie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg en bieden wij een platform voor alle zorg gerelateerde verhalen. Daarnaast kun je per provincie zorg gerelateerde bedrijven en instellingen vinden.

Adverteren

Zorg in je Regio is dé nummer 1-website voor zorgnieuws. De redactie werkt dagelijks aan het up-to-date houden van nieuwsberichten en de bedrijvengids.

Dit zijn de mogelijkheden:

Partnerbijdrage
Een partnerbijdrage op Zorg in je Regio is een redactioneel artikel in een commercieel jasje. Het is een artikel met nieuwswaarde of nuttige informatie voor de lezer. Doordat het leest als een redactioneel artikel, is het bereik van een partnerbijdrage net zo groot als ieder ander artikel. De impact van een partnerbijdrage is enorm, met name voor het opbouwen van naamsbekendheid of het promoten van acties.

Bedrijvengids
Bedrijven kun op de bedrijvengids een vermelding plaatsen. Een vermelding is een uitgebreid visitekaartje met informatie over het bedrijf, inclusief een link naar de website en desgewenst aangevuld met een aantal foto’s.

Banners
Banners zijn mogelijk op onze website. Hiervoor hebben wij speciale ruimte gereserveerd op de provinciepagina’s.

Acquisitie

Caja-FSM werkt samen met Bereic. Bereic verzorgt de algemene acquisitie voor de kranten en banners online.

Contact Zorg in je Regio

Zorg in je Regio is onderdeel van CaJa-fsm

CaJa-fsm
Tolbertervaart 1b
9356 VD Tolbert

Telefoon: 0594-555013
Email: info@caja-fsm.nl

Copyright

Wij doen onze uiterste best om alleen rechtmatig verkregen beeldmateriaal en teksten te gebruiken, met bronvermelding waar nodig. Mocht je toch een afbeelding of tekst aantreffen waarvan je denkt dat wij die onrechtmatig gebruiken, neem dan contact met ons op via bovenstaande gegevens.

CaJa-fsm beheert ook de websites TheatersinNederlandWattedoenVandaag, Bouwen en Wonen in de Regio en Golf in de Regio

Bedrijvengids

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland