Zorgfactuur

Als freelance professional in de verzorging en verpleging heb je iedere dag dat je werkt weer het probleem om het factuurbedrag uit te rekenen op basis van de ORT tabel.

Je wilt natuurlijk al je tijd besteden aan de zorg en niet aan administratie en lastige berekeningen met de onregelmatigheidstoeslagen.

Zorgfactuur

De Zorgfactuur app laat je op een eenvoudige manier de vergoeding van een dienst uitrekenen:

• Kies een klant (daar heb je je uurtarief, ORT soort, betaaltermijn, etc ingevuld)
• Plaats een opmerking bij de dienst (bijvoorbeeld de afdeling waar je gewerkt hebt, die komt ook op je factuur te staan)
• Kiest een starttijd en een eindtijd
• Pas indien nodig je de pauze aan

De Zorgfactuur app berekent nu je vergoeding op basis van de wettelijke vakantiedagen, met de juiste onregelmatigheidstoeslag, of met een vast uurtarief. Zo simpel is het. Je kan zelfs je eigen ORT samenstellen! Het bijhouden van je diensten is gratis met de Zorgfactuur app.

De ORT percentages voor de zorg van 15 CAO’s zitten ingebouwd in de app, de wettelijke vakantiedagen van 2018 t/m 2024 ook, dus je kunt voorlopig vooruit. Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag zijn helaas niet altijd een officiële feestdag. In de Zorgfactuur app kan je bij de Klant waarvoor je werkt instellen of die dagen betaald moeten worden als feestdag of als gewone werkdag.

Verder kan je je eigen ORT samenstellen. Je geeft dan de verhoging voor ’s avonds en ’s nachts aan, de verhoging voor zaterdagen en de verhoging van zon- en feestdagen. Voor doordeweekse dagen kan je zelfs opgeven hoe laat je avondtarief begint, en hoe laat je normale tarief weer begint.

Met de Zorgfactuur app kan je ook facturen sturen. In 2021 is dat gratis, daarna kan er een abonnement nodig zijn. Als de betaaltermijn van een factuur verlopen is, dan zie je dat in je facturen-lijst. De Zorgfactuur app kan helaas niet in je bankgegevens kijken, dus je moet zelf controleren of de factuur betaald is. Als de klant nog niet betaald heeft, kan je vanuit deze app een herinnering aan deze klant sturen.

De Zorgfactuur app slaat alle gegevens op je telefoon op.

Behalve de mails met de facturen worden er geen gegevens verstuurd of buiten de telefoon opgeslagen. Je privacy is gewaarborgd!

Link naar de Apple App store

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….