Van Neynsel

Van Neynsel combineert wonen, zorg en welbevinden voor ouderen in ‘s-Hertogenbosch en Vught. Altijd met aandacht voor individuele behoeften.

Bij het ouder worden kunt u soms hulp gebruiken. Hulp in de vorm van thuiszorg of een maaltijdservice, of intensievere zorg en verpleging wanneer u op een van onze locaties woont. Wat uw zorgvraag ook is, Van Neynsel maakt van elke dag een fijne dag, met zorg die bij u past.

Altijd iemand in de buurt

Met Van Neynsel heeft u altijd iemand in de buurt die u helpt. Iemand die denkt in mogelijkheden en oplossingen. Iemand die het web van wet- en regelgeving, zorgverleners, ondersteuning en behandeling inzichtelijk maakt. Die antwoord geeft op uw vragen. Maar bovenal iemand die u helpt om van iedere dag een fijne dag te maken. Door warme, liefdevolle en professionele aandacht en zorg te bieden. Die iemand, dat zijn wij: Van Neynsel.

Verzorging en verpleging, thuiszorg en wijkverpleging, zorg voor mensen met dementie en dagopvang. En u heeft altijd een persoonlijke zorgbemiddelaar. Van Neynsel helpt. Met zorg en ondersteuning voor bewoners van onze locaties, én voor ouderen die nog thuis wonen en ondersteuning kunnen gebruiken.

Bij Van Neynsel zijn zorg en welbevinden onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Want goede zorg betekent dat we ook rekening houden met uw karakter, uw hobby’s en interesses en uw voorkeuren.

Iedere dag een fijne dag met zorg em hulp die bij u past

Van Neynsel

Postadres: Van Neynsel | Postbus 90112
5200 MA ‘s-Hertogenbosch
Bezoekadres: Eemwijk | Eemweg 114
5215 HR ‘s-Hertogenbosch | tel. 073 – 82 28 700

⇒Telelefoonnummer: 073 – 82 28 700
⇒E-mail: klantenservice@vanneynsel.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….