Thomas Benes Uitvaartbegeleiding

Thomas Benes is gespecialiseerd in het regelen van uitvaarten in Noord-Nederland, ongeacht waar en óf je verzekerd bent.

Thomas Benes Uitvaartbegeleiding

Wanneer iemand in je omgeving komt te overlijden, overheerst vaak het verdriet en de schrik. In korte tijd komt er veel op je af en er moet veel geregeld worden. Op dit soort momenten is er behoefte aan iemand die aandacht heeft voor de persoonlijke wensen. Iemand die meedenkt, die ontzorgd en het overzicht behoudt. Een goede uitvaartverzorger kan u in deze moeilijke periode bijstaan en er samen met de naasten een mooi en waardig afscheid organiseren.

Als je op zoek bent naar een uitvaartverzorger in Noord-Nederland, dan is Thomas Benes Uitvaartbegeleiding een uitstekende keuze. Thomas neemt alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het afscheid nemen van je dierbare. Of je nu op zoek bent naar een traditionele uitvaart of juist liever een moderne ceremonie, Thomas kan je hierbij helpen. Ook biedt hij diensten zoals rouwbegeleiding, het regelen van bloemen, rouwkaarten en het verzorgen van de condoleance. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent.

Thomas Benes Uitvaartbegeleiding staat voor transparante, integere maar vooral persoonlijke begeleiding. Het maakt hierbij niet uit wáár en óf je een uitvaartverzekering hebt. Eigen wensen staan altijd voorop. “Op de momenten dat het voor jou mogelijk is, doe ik een stapje terug. Waar ik hard nodig ben, doe ik een stapje naar voren. Waarom ik heb besloten om volledig als zelfstandig uitvaartbegeleider te werken? Omdat ik de tijd wil nemen. Ik werk niet met vaste pakketten of in vaste tijdsblokken. Ik wil er voor de naasten zijn, wanneer zij dat nodig hebben.”

Contact Thomas Benes Uitvaartbegeleiding

⇒ Telefoonnummer: 06-26991873
⇒ E-mail: info@benesuitvaartbegeleiding.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….