Dierenambulance Groningen

Professionele organisatie met zorg voor uw dier bij Dierenambulance Groningen.

Doneer aan de Dierenambulance Groningen

Wilt u de Dierenambulance Groningen ook steunen? Met uw donatie kan de Dierenbescherming u en de dieren beter van dienst zijn!

Dierenambulance Groningen

De Vereniging Dierenambulance Groningen is al sinds 1979 actief in het helpen van zieke en gewonde dieren. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een professionele organisatie met wel 50 medewerkers, waarvan hoofdzakelijk vrijwilligers. Ze zijn in bezit van twee ambulances, een crematiewagen, een elektrische scooter en een auto voor dierenbeheer die ook in nood ingezet kan worden als ambulance. Daarnaast bieden ze verschillende diensten aan zoals een cursus EHBO voor dieren, crematiedienst en een dierenarts afspraak taxi-dienst. Ook kunnen ze uw huisdier chippen en zijn er speciale knuffeldokters aanwezig voor kinderen om hun knuffels te repareren.

Wat veel huisdier eigenaren niet weten, is dat als uw huisdier is overleden, Dierenambulance Groningen ook de uitvaart kan verzorgen. Als uw huisdier thuis is overleden, kunt u contact met opnemen en dan wordt uw dier bij u thuis opgehaald. Overlijdt uw huisdier bij de dierenarts, dan kunt u aangeven dat het via de dierenambulance geregeld moet worden.

Lidmaatschap
Word nu lid van de Dierenambulance. De kosten per jaar zijn €16,-. U krijgt hiervoor korting bij de Huisdieren Uitvaartverzorging en Dafservice (24-uurs taxi-service).
U ontvangt dan ook twee keer per jaar het ledenboekje en u heeft inspraak tijdens de ledenvergadering die eenmaal per jaar plaatsvindt.

Doneer direct

Contact Dierenambulance Groningen

Friesestraatweg 199A
9743 AC Groningen

⇒ Telefoonnummer: 050-5791900

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….