CliniClowns

Het goede doel voor zieke kinderen en mensen met dementie.

CliniClowns

Doneer zorg in je regio

Met afleiding en plezier zorgen CliniClowns dat zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie hun zorgen even vergeten.

We hebben fantastische zorg in Nederland. Geweldige artsen en verpleegkundigen, pedagogisch medewerkers en verzorgenden en de beste behandelingen. Gelukkig is er ook veel aandacht voor de mens achter de patiënt. Dat is belangrijk voor goed herstel: Je goed voelen zit niet alleen in je lijf, het zit ook tussen je oren. Daarom is er naast goede medische zorg ook aandacht voor het welzijn nodig. Bijvoorbeeld voor het verminderen van stress en angst. Afleiding en plezier kunnen daarin een grote rol spelen; precies waar CliniClowns goed in zijn.

De CliniClowns mogen in hun rol de regels in het ziekenhuis of verzorgingshuis een beetje overhoopgooien en alle aandacht richten op het welzijn, op de mens achter de patiënt. Niet alleen in Nederland vind je clowns in de zorg. In meer dan vijftig landen over de hele wereld zijn er professionele ‘Health Care Clowns’.

Doneer nu

Als je kiest voor een maandelijkse donatie*, laat je elke maand weer zieke kinderen zorgeloos schaterlachen. Doneer nu online.

* Een maandelijkse donatie kun je altijd eenvoudig opzeggen. Je kunt ook eenmalig doneren.

Doneer direct

Contact CliniClowns

Postbus 1565
3800 BN Amersfoort

Bezoekadres:
Soesterweg 300 A
3812 BH Amersfoort

⇒ Telefoon: 033 – 330 29 88
⇒ E-mail: info@cliniclowns.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….